Servis Taşımacılığı Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz

  • Anasayfa
  • Servis Taşımacılığı Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz
image

Servis Taşımacılığı Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Servis taşımacılığında zaman ve güvenin oldukça bilincindeyiz. Buna bağlı olarak servis şoförlerimiz alanında uzman ekipten oluşmaktadır.

Firmalar için en önemli konulardan birisi de servis taşımacılığıdır. Firma personellerinin zamanında güvenli bir şekil de ulaştırılması ilk kurallar arasında yer almaktadır.

Bu süreçte servis taşımacılığı seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı konular vardır:

Araç bakımlarını doğru yapan firmalar,
Taşımacılık yapacak olan aracın 5 yaşından büyük olmaması,
Şoförlerin alanında deneyimli olması gerekir,
Araç kontrol ve bakımlarının düzenli olarak yapılması,
Araçlar da koltuk sigortalarının bulunması,
Firmanın sözleşme yapması,
Hizmet veren araçların çok nadir durumlar dışında değişmemesi
Sözleşme de uyumlu olunması
Şoför kartlarının bulunması
Personelin zamanında alınıp, zamanında bırakılması
Araç temizliğinin yapılması ve muayene kontrollerinin yapılması
Burada geçen kriterlerin sağlanması gerekir. Böylelikle kaliteli hizmet alacağınız şüphesiz olacaktır.  Ankara’nın hemen hemen her bölgesinde göreceğiniz araçlarımız ile kusursuz hizmet anlayışımız devam etmektedir.

Aracın konforundan, şoförlerimizin profesyonelliğine kadar hizmet anlayışımız devam etmektedir.İlay Turizm olarak kalite, konfor ve güveni benimsemekteyiz.

Servis Taşımacılığının Önemi
Servis taşımacılığında hem personel hem de öğrenciler için uygundur. Bu konuların en başında zaman gelmektedir. Kullanıcılar zamandan kazanmak için servis taşımacılığını tercih etmektedirler. Özellikle kendi imkanları ile gelen kişiler zamanı yönetme konusunda başarı sağlamaktadır.

Bu durum da ne yazık ki hem maddi hem de itibar kaybına sebebiyet vermektedir. Servis taşımacılığı bu süreçte devreye girer. Özellikle metropol şehirler de bu sorun sıklıkla görülmektedir. Yoğun trafik stresi ve zaman kaybı kişiler de strese sebebiyet verir. Bu durum iş ve okul yaşamında başarısızlıklara sebebiyet verir.

İlay Turizm bu olumsuzlukların önüne geçerek, bunlara ek olarak verimliliği de arttırmaktadır. Ayrıca personelin servis taşımacılığına ödediği ücretin, toplu taşıma ücretlerine göre daha az maliyetli olduğu söylenebilir.

Servis taşımacılığında sıklıkla kullanılan hizmetlerden birisi de öğrenci taşımacılığıdır.  Öğrenci taşımacılığı diğer taşımacılık sektörüne göre biraz daha farklıdır. Çünkü; öğrenci servislerinde yaş ortalaması küçük olduğu için sorumluluk oranı daha yüksektir.

Bununla beraber, öğrenci servislerimizde sertifikasını almış servis rehberleri bulunur. Servis rehberi nedir? Servis rehberi, öğrencilerin iniş binişlerinde yardımcı olan personeldir. Biniş ve iniş sayısını takip ederek öğrencilerin güvenli şekil de servise binmeleri sağlanır.

Kurumsal servis taşımacılığı hizmeti almak için hemen teklif formunu doldurun.

5 Adımda Doğru Servis Taşımacılığı Seçimi
Servis taşımacılığı hizmetlerinin en önemli kısmı güvendir. Bu süreçte seçim yaparken dikkat edilmesi gereken konular:

Trafik kurallarına birebir uyulması gerekir,
Taşınan personellerin tek tek sigorta altına alınması gerekir,
Araç içerisinde yangın söndürme ve yangın tüpü bulundurulmalıdır,
İlk yardım malzemeleri taşınan kişi sayısına göre belirlenmeli eksiksiz ve tam olmalıdır,
Taşımacılık yapacak olan araçların, kasko, trafik gibi sigortalarının yapılmış olması önemlidir.
Bunların dışında servis taşımacılığı kişilerin güvenliği açısından önemlidir. Araç içerisinde emniyet kemerlerinin takılması, verilen kurallara uyulması önemlidir.

Taşımacılık sektörünün en önemli konusu şoför seçimi ve can güvenliğidir. Bunlara dikkat edilmesi önemlidir. Kişilerin vaktinde işlerine ve okullarına gitmesi önemli konular arasında yer alır. Taşımacılık sektörü çok sıklıkla talep edilen bir sektör olsa da güven konusu kullanıcıların ilk baktığı durumdur.

Yıllardır hizmet veren firmamız bunu başarıyla sürdürmektedir.